Selecteer een pagina

Zwemles in regio Zoetermeer!

Bij zwemschool SwimStars in de regio Zoetermeer krijgt uw kind persoonlijke aandacht in kleine groepjes van slechts 4 kinderen, begeleid door een toegewijde instructeur tot aan het diploma. Deze setting stelt ons in staat om de voortgang van elk kind nauwlettend te volgen en om ons aan te passen aan de individuele behoeften van uw kind. 
 
 

In elke zwemles staat plezier en kwaliteit centraal, waarbij uw kind niet alleen essentiële zwemvaardigheden leert, maar ook nieuwe vrienden maakt. Onze ervaren instructeurs begeleiden uw kind stap voor stap door het leerproces, van de allereerste kennismaking met water, tot het behalen van het felbegeerde zwemdiploma.  

Meer informatieDirect aanmelden

Plezier

In de zwemlessen staat plezier voorop. We zijn ervan overtuigd dat een blije en positieve sfeer bijdraagt aan een sneller en effectiever leerproces. Op deze manier verandert zwemles in een leuk avontuur dat kinderen met open armen en veel enthousiasme ontvangen!

Kleine groepen

Of het nu gaat om het overwinnen van eventuele zwemangst, het aanleren van fundamentele zwemtechnieken of het verfijnen van zwemstijlen, wij voorzien in unieke begeleiding in kleine groepjes van maximaal 4 kinderen. Deze bewuste keuze waarborgt persoonlijke aandacht voor elk kind.  

Veiligheid

Veiligheid is een belangrijk aspect voor SwimStars en in ons zwembad in Centre du Lac houden we strikte veiligheidsnormen aan. Al onze medewerkers zijn opgeleid in EHBO, BHV en Zwemmend Redden voor Zwembaden. Daarnaast zijn al onze medewerkers in bezit van een VOG. 

i

Kwaliteit

Onze instructeurs zijn niet alleen gekwalificeerd maar blijven zich ook continu ontwikkelen door regelmatige bijscholing op gebieden als plezier in het water, omgang met autisme en motorische uitdagingen. Dankzij onze vernieuwende lesaanpak, die bestaat uit vijf verschillende niveaus, begeleiden we ieder kind stap voor stap richting het behalen van hun B-diploma.

Onze zwemlessen in regio Zoetermeer

Kleine groepen en volop aandacht

Bij SwimStars zijn we toegewijd aan het bieden van hoogwaardige zwemlessen in, waarbij we bewust kiezen voor kleine groepjes van maximaal 4 kinderen.

Door de beperkte groepsgrootte is er volop persoonlijke aandacht, waardoor elk kind optimaal kan profiteren van zijn of haar zwemlestraject. Deze zwemlessen duren 30 minuten. Dit is de optimale lestijd voor kinderen in de leeftijd van 5 tot 8 jaar. 

Kleinschalig en warm zwembad
Een belangrijk punt wat bijdraagt aan een comfortabele zwemervaring bij kinderen is de temperatuur van het zwembad. Daarom geven we onze lessen in het zwembad van Centre Du Lac in regio Zoetermeer. Zij beschikken over een zwembad met een temperatuur van 35,5 graden. Dit zorgt niet alleen voor een gezellige sfeer in het zwembad, maar maakt de zwemervaring ook extra plezierig voor de kleintjes.

In dit bad geven we les met maximaal 2 groepen tegelijkertijd. Dat zorgt ervoor dat de kinderen weinig afleiding hebben en nog beter op kunnen letten in de les. 

Persoonlijk contact
Natuurlijk vergeten wij de ouders ook niet. Tijdens de lessen is onze coördinator aanwezig om de lessen en ontvangst te begeleiden en de kwaliteit van de lessen te bewaken. Onze coördinator staat tijdens de zwemles klaar om vragen te beantwoorden en eventuele zorgen of opmerkingen te bespreken.

We erkennen dat betrokkenheid van ouders essentieel is voor een positieve zwemervaring van het kind. Hierom streven we ernaar zowel de ouders als kinderen te ondersteunen en te betrekken gedurende het hele leerproces.  

Zwembad

Kijkruimte ouders

De juiste keuze voor uw kind

Onze standaard zwemgroepen zijn samengesteld uit niet meer dan vier kinderen om zo optimale aandacht en begeleiding te kunnen bieden. Naast deze standaard groepen bieden wij ook privégroepen aan voor kinderen die behoefte hebben aan nog meer persoonlijke aandacht of voor wie een les in het Engels de voorkeur heeft. Onze privépakketten zijn in deze gevallen een uitstekende keuze.

Voor alle abonnementen hanteren wij momenteel geen wachtlijst. Wij plaatsen kinderen vanaf 5 jaar. Is uw kind jonger dan 5 jaar? Schrijf uw kind dan ook in om in de toekomst verzekerd te zijn van een plaats.

SwimStars AB

4 kinderen per groep

€99,50 per maand

SwimStars Focus

2 kinderen per groep

€ 149,50 per maand

SwimStars Private

1 op 1 les

€294,50 per maand

Heeft uw kind al zwemlessen gevolgd?

Vanwege het hoge animo voor onze zwemlessen nemen wij op dit moment geen kinderen aan die reeds ervaring hebben opgedaan bij een andere zwemschool.

*onze zwemschool is gesloten van 20 juli t/m 25 augustus.

Start met zwemles in regio Zoetermeer!

 Op onze vestiging in Centre du Lac – Pijnacker, 18 minuten rijden vanuit Zoetermeer, hebben wij op korte termijn plek voor nieuwe leerlingen. Wacht dus niet te lang en meld u snel aan!

Onze zwemlessen vinden plaats op zaterdag en zondag tussen 08:00 en 10:30 uur. Afhankelijk van de leeftijd van uw kind kiezen wij de meest geschikte groep, zodat uw kind het maximale uit de zwemlessen kan halen.  

Na aanmelding nemen wij binnen enkele weken contact op voor de definitieve plaatsing.

Zwemles voor ieder kind

Bij SwimStars is ieder kind welkom. Ook kinderen met speciale behoeften zoals ADHD, motorische uitdagingen en dergelijke. Mocht dit voor uw kind gelden dan kunt u dit aangeven tijdens het inschrijfproces.

We zorgen er dan voor dat er extra aandacht wordt besteed aan het plaatsen van uw kind in de juiste groep zodat hij of zij de best mogelijke ondersteuning en begeleiding krijgt. 

Ons ultieme doel is om alle kinderen waterveilig te maken en dit te vieren met feestelijke afzwemexamens

We begrijpen dat sommige kinderen te maken hebben met zwemangst, een veelvoorkomende uitdaging die hun leerproces kan beïnvloeden. We nemen deze angst heel erg serieus en onze specifieke aanpak is gericht op het overwinnen van deze angst, zodat ze volledig watervrij zijn en uitblinken in zwemvaardigheden.  

Heeft u een vraag?

We staan u graag te woord. U kunt contact opnemen via het contactformulier. Ook kunt u ons per mail bereiken via info@zwemschoolswimstars.nl.

Wilt u telefonisch contact? U kunt ons bellen via 085 303 06 28 op dinsdagen van 10.00 tot 12.00 en in het weekend van 12.00 tot 17.00

2 + 2 =