Selecteer een pagina

Zwemles in regio Nootdorp!

Bij zwemschool SwimStars in regio Nootdorp krijgt uw kind persoonlijke aandacht in kleine groepjes van slechts 4 kinderen, begeleid door een toegewijde instructeur tot aan het diploma. Deze setting stelt ons in staat om de voortgang van elk kind nauwlettend te volgen en om ons aan te passen aan de individuele behoeften van uw kind. 

 

Plezier en kwaliteit staan voorop in elke zwemles, waar uw kind essentiële zwemvaardigheden leert terwijl ze nieuwe vrienden maken. Onze ervaren instructeurs begeleiden uw kind stap voor stap door het leerproces, van de allereerste kennismaking met water, tot het behalen van het felbegeerde zwemdiploma.  

Meer informatieDirect aanmelden

Plezier

Bij onze zwemlessen draait alles om plezier maken. Wij geloven sterk dat een vrolijke en positieve omgeving helpt om sneller en beter te leren zwemmen. Zo wordt de zwemles een spannend avontuur waar de kinderen elke keer weer vol enthousiasme naar uitkijken!

Kleine groepen

Bij SwimStars vinden de zwemlessen plaats in groepjes van niet meer dan vier kinderen. Hierdoor is er volop ruimte voor persoonlijke begeleiding, wat onze lessen echt speciaal en uniek maakt.

Veiligheid

Veiligheid is een belangrijk aspect voor SwimStars en in ons zwembad in Centre du Lac houden we strikte veiligheidsnormen aan. Al onze medewerkers zijn opgeleid in EHBO, BHV en Zwemmend Redden voor Zwembaden. Daarnaast zijn al onze medewerkers in bezit van een VOG. 

i

Kwaliteit

Onze instructeurs bij SwimStars zijn hooggekwalificeerd en zetten zich in voor constante  ontwikkeling door middel van bijscholingscursussen. Deze cursussen richten zich op diverse aspecten, waaronder het bevorderen van plezier in het water, het omgaan met autisme en het aanpakken van motorische uitdagingen. Met onze innovatieve lesmethode die is opgedeeld in vijf verschillende niveaus, begeleiden we elk kind zorgvuldig en stapsgewijs naar het behalen van hun B-diploma.

Zwemles in regio Nootdorp

 Kleine groepen en volop aandacht

Bij SwimStars zijn we toegewijd aan het bieden van hoogwaardige zwemlessen in de regio van Nootdorp, waarbij we bewust kiezen voor kleine groepjes van maximaal 4 kinderen.

Deze groepsgrootte zorgt voor ruime persoonlijke aandacht, waardoor elk kind het meeste haalt uit zijn of haar zwemlestraject. Deze zwemlessen duren 30 minuten. Dit is de optimale lestijd voor kinderen in de leeftijd van 5 tot 8 jaar. 

Kleinschalig en warm zwembad

Een belangrijk punt wat bijdraagt aan een comfortabele zwemervaring bij kinderen is de temperatuur van het zwembad. Daarom geven we onze lessen in het zwembad van Centre Du Lac. Zij beschikken over een zwembad met een temperatuur van 35,5 graden.

Dit zorgt niet alleen voor een gezellige sfeer in het zwembad, maar maakt de zwemervaring ook extra plezierig voor de kleintjes. In dit bad geven we les met maximaal 2 groepen tegelijkertijd. Dat zorgt ervoor dat de kinderen weinig afleiding hebben en nog beter mee kunnen doen in de les. 

Persoonlijk contact

Uiteraard vergeten wij de ouders ook niet. Tijdens de lessen is onze coördinator aanwezig om de lessen en ontvangst te begeleiden en de kwaliteit van de lessen te bewaken.

Onze coördinator staat tijdens de zwemles klaar om vragen te beantwoorden en eventuele zorgen of opmerkingen te bespreken. We begrijpen dat betrokkenheid van ouders essentieel is voor een positieve zwemervaring van het kind. Dit is een van de redenen waarom we willen zorgen dat zowel ouders als kinderen zich ondersteund en betrokken voelen bij elke stap van het zwemproces.  

Zwembad

Zwemles

Kijkruimte ouders

De perfecte zwemles voor uw kind

Onze reguliere zwemgroepen bestaan uit maximaal vier kinderen zodat we ieder kind de aandacht en begeleiding kunnen geven die het nodig heeft. Naast deze standaard groepen bieden we ook privé zwemles aan voor kinderen die extra persoonlijke aandacht nodig hebben of voor wie Engels de voorkeurstaal is. In deze gevallen zijn onze privépakketten een uitstekende optie.

Voor alle abonnementen hebben wij op korte termijn plek. Wij plaatsen kinderen vanaf 5 jaar. Is uw kind jonger dan 5 jaar? Schrijf uw kind dan ook in om in de toekomst verzekerd te zijn van een plaats.

SwimStars AB

4 kinderen per groep

€99,50 per maand

SwimStars Focus

2 kinderen per groep

€ 149,50 per maand

SwimStars Private

1 op 1 les

€294,50 per maand

Heeft uw kind al zwemlessen gevolgd?

Vanwege het hoge animo voor onze zwemlessen nemen wij op dit moment geen kinderen aan die reeds ervaring hebben opgedaan bij een andere zwemschool.

*onze zwemschool is gesloten van 20 juli t/m 25 augustus.

Start met zwemles in regio Nootdorp!

Op onze locatie in Centre du Lac – Pijnacker hebben wij op korte termijn plek. Wij geven op zaterdag en zondag zwemles tussen 08:00 en 10:30. Afhankelijk van de leeftijd van uw kind kiezen wij de meest geschikte groep, zodat uw kind optimaal kan profiteren van de zwemlessen.  

Na aanmelding nemen wij binnen enkele weken contact met u op over de definitieve plaatsing.

Zwemles voor ieder kind

Bij SwimStars is ieder kind welkom. Ook kinderen met speciale behoeften zoals ADHD, motorische stoornissen en dergelijke. Indien dit van toepassing is kan dit worden aangegeven bij inschrijving.

Wij houden er dan extra rekening mee dat uw kind in de juiste groep wordt geplaatst. Ons ultieme doel is om alle kinderen waterveilig te maken en dit te vieren met feestelijke afzwemsessies. We begrijpen dat sommige kinderen te maken hebben met zwemangst, een veelvoorkomende uitdaging die hun leerproces kan beïnvloeden.

We nemen deze angst erg serieus en een specifieke aanpak zal ervoor zorgen dat deze waterangst wordt overwonnen, zodat ze volledig watervrij zijn en uitblinken in zwemvaardigheden.    

Heeft u een vraag?

We staan u graag te woord. U kunt contact opnemen via het contactformulier. Ook kunt u ons per mail bereiken via info@zwemschoolswimstars.nl

Wilt u telefonisch contact? U kunt ons bellen via 085 303 06 28 op dinsdagen van 10.00 tot 12.00 en in het weekend van 12.00 tot 17.00

1 + 15 =