Selecteer een pagina

Zwemles in regio Delft!

Bij zwemschool SwimStars in de regio van Delft krijgt uw kind persoonlijke aandacht in kleine groepjes van slechts 4 kinderen, begeleid door een toegewijde instructeur tot aan het diploma. Deze setting stelt ons in staat om de voortgang van elk kind nauwlettend te volgen en om ons aan te passen aan de individuele behoeften van uw kind.  

 

Onze deskundige zweminstructeurs begeleiden uw kind geleidelijk door het leerproces, van de eerste kennismaking met water tot aan het behalen van het gewilde zwemdiploma.

   

Meer informatieDirect aanmelden

Plezier

Bij onze zwemlessen staat plezier centraal. Wij zijn ervan overtuigd dat een vrolijke en positieve setting de zwemvaardigheden ten goede komt waardoor elke les verandert in een avontuur waar kinderen keer op keer enthousiast naar uitkijken!

Kleine groepen

Of het nu gaat om het overwinnen van zwemangst, het aanleren van basistechnieken, of het verfijnen van zwemstijlen, wij bieden unieke aandacht in kleine groepjes van maximaal 4 kinderen. Deze keuze garandeert persoonlijke begeleiding voor elk kind. 

Veiligheid

Veiligheid is een belangrijk aspect voor SwimStars en in ons zwembad in Centre du Lac houden we strikte veiligheidsnormen aan. Al onze medewerkers zijn opgeleid in EHBO, BHV en Zwemmend Redden voor Zwembaden. Daarnaast zijn al onze medewerkers in bezit van een VOG. 

i

Kwaliteit

Bij SwimStars beschikken onze instructeurs over hoge kwalificaties en streven zij naar voortdurende professionele groei door regelmatige bijscholing. Deze cursussen behandelen diverse thema’s zoals het stimuleren van waterpret, het omgaan met autisme en motorische uitdagingen. Met onze vooruitstrevende lesmethode, verdeeld in vijf niveaus, begeleiden we ieder kind gefaseerd naar het succesvol afronden van hun B-diploma.

Zwemles in regio Delft

 Kleine groepen en volop aandacht

Bij SwimStars zijn we toegewijd aan het bieden van hoogwaardige zwemlessen in de regio Delft, waarbij we bewust kiezen voor kleine groepjes van maximaal 4 kinderen. Deze groepsgrootte zorgt voor ruime persoonlijke aandacht, waardoor elk kind het meeste haalt uit zijn of haar zwemlestraject.

Deze zwemlessen duren 30 minuten. Dit is de optimale lestijd voor kinderen in de leeftijd van 5 tot 8 jaar. 

Kleinschalig en warm zwembad

Een belangrijk punt wat bijdraagt aan een comfortabele zwemervaring bij kinderen is de temperatuur van het zwembad. Daarom geven we onze lessen in het zwembad van Centre Du Lac. Zij beschikken over een zwembad met een temperatuur van 35,5 graden.

Dit zorgt niet alleen voor een gezellige sfeer in het zwembad, maar maakt de zwemervaring ook extra plezierig voor de kleintjes. In dit bad geven we les met maximaal 2 groepen tegelijkertijd. Dat zorgt ervoor dat de kinderen weinig afleiding hebben en nog beter mee kunnen doen in de les. 

Persoonlijk contact

Uiteraard vergeten we ook de ouders niet. Gedurende de lessen is onze coördinator aanwezig om de lessen te begeleiden, de ontvangst te verzorgen en de kwaliteit van de lessen te waarborgen.

We begrijpen dat betrokkenheid van ouders essentieel is voor een positieve zwemervaring van het kind. Dit is een van de redenen waarom we willen zorgen dat zowel ouders als kinderen zich ondersteund en betrokken voelen bij elke stap van het leerproces.  

Zwembad

Zwemles

Kijkruimte ouders

De perfecte zwemlessen voor uw kind

In onze standaard zwemgroepen zitten maximaal vier kinderen waardoor we elk kind de benodigde aandacht en begeleiding kunnen bieden. Daarnaast bieden we privégroepen aan voor kinderen die behoefte hebben aan meer persoonlijke aandacht of voor wie Engels de voorkeurstaal is. In deze gevallen zijn onze privépakketten een uitstekende optie.

Voor alle abonnementen hanteren wij momenteel geen wachtlijst. Wij plaatsen kinderen vanaf 5 jaar. Is uw kind jonger dan 5 jaar? Schrijf uw kind dan ook in om in de toekomst verzekerd te zijn van een plaats.

SwimStars AB

4 kinderen per groep

€99,50 per maand

SwimStars Focus

2 kinderen per groep

€ 149,50 per maand

SwimStars Private

1 op 1 les

€294,50 per maand

Heeft uw kind al zwemlessen gevolgd?

Vanwege het hoge animo voor onze zwemlessen nemen wij op dit moment geen kinderen aan die reeds ervaring hebben opgedaan bij een andere zwemschool.

*onze zwemschool is gesloten van 20 juli t/m 25 augustus.

Start met zwemles in regio Delft!

Op onze locatie in Centre du Lac – Pijnacker, slechts 18 minuten rijden van Delft, kunnen we op korte termijn een plek garanderen. Wacht daarom niet te lang en schrijf u snel in!

De zwemlessen bij ons worden gegeven op zaterdag en zondag, tussen 08:00 en 10:30 uur. Afhankelijk van de leeftijd van uw kind kiezen wij de meest geschikte groep, zodat uw kind optimaal kan profiteren van de zwemlessen.  

Na aanmelding ontvagt u binnen enkele weken bericht over de definitieve plaatsing.

Zwemles voor ieder kind

Bij SwimStars is ieder kind welkom. Ook kinderen met speciale behoeften zoals ADHD, motorische stoornissen en dergelijke. Als dit van toepassing is op uw kind, kunt u dit aangeven bij inschrijving. Wij zullen dan extra aandacht besteden aan het plaatsen van uw kind in de meest geschikte groep.

Ons ultieme doel is om alle kinderen waterveilig te maken en dit te vieren met feestelijke afzwemsessies. We begrijpen dat sommige kinderen te maken hebben met zwemangst, een veelvoorkomende uitdaging die hun leerproces kan beïnvloeden.

We nemen deze angst erg serieus en een specifieke aanpak zal ervoor zorgen dat deze waterangst wordt overwonnen, zodat ze volledig watervrij zijn en uitblinken in zwemvaardigheden.    

Heeft u een vraag?

We staan u graag te woord. U kunt contact opnemen via het contactformulier. Ook kunt u ons per mail bereiken via info@zwemschoolswimstars.nl.

Wilt u telefonisch contact? U kunt ons bellen via 085 303 06 28 op dinsdagen van 10.00 tot 12.00 en in het weekend van 12.00 tot 17.00.

5 + 8 =